Länsiväylä ym: Kokoomuksen valmistelema lakialoite tiputtaisi Carunan tuottoa 70 prosenttia – “Monopolilla rahastamiselle on pistettävä viimein stoppi”

Kansanedustajien blogit

Julkaistu 19.4.2020 Länsiväylässä, Tamperelaisessa, Helsingin Uutisissa, Vantaan Sanomissa, Sipoon Sanomissa, Nurmijärven Uutisissa ja Mäntsälän Uutisissa.   Kokoomuksen eduskuntaryhmä esittää lakialoitteessaan mittavaa remonttia sähkön siirtohintoihin. Aloitteen valmistelusta on vastannut kokoomuksen sipoolainen kansanedustaja ja energialakimies Heikki Vestman. – Monopolilla rahastamiselle on pistettävä viimein stoppi, Vestman napauttaa. Vestman laskee, että verkkoyhtiöiden tuotto voisi toimilla jopa puolittua, eli laskea 400 miljoonalla […]

The post Länsiväylä ym: Kokoomuksen valmistelema lakialoite tiputtaisi Carunan tuottoa 70 prosenttia – “Monopolilla rahastamiselle on pistettävä viimein stoppi” appeared first on Heikki Vestman.