Verkkouutiset: Kansanedustajien mukaan terrorismilakeja olisi voitu tiukentaa jo puoli vuotta sitten

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustajat Heikki Vestman, Pia Kauma, Wille Rydman ja Janne Heikkinen vaativat nopeita toimia Suomen terrorismilakien tiukentamiseksi. Edustajat ovat jättäneet kuluvan eduskuntakauden aikana lakialoitteita, joissa lakeja vaaditaan tiukennettavaksi vastaamaan yleiseurooppalaista tasoa. – Hallitus on lepsuillut terrorismilakien kanssa ja se tulee nyt kalliiksi suomalaisten turvallisuudelle. Hallituksella on ollut jo yli puoli vuotta aikaa reagoida kasvavaan turvallisuusuhkaan tehokkaan rikosvastuun toteutumiseksi, kansanedustaja Heikki Vestman sanoo. Al-Holin […]

The post Verkkouutiset: Kansanedustajien mukaan terrorismilakeja olisi voitu tiukentaa jo puoli vuotta sitten appeared first on Heikki Vestman.