Verkkouutiset: Siirtohinnoista nousi äläkkä: Miksi ongelmia halutaan salata?

Kansanedustajien blogit

Eduskunta äänesti keskiviikkona sähkömarkkinalainsäädännön muuttamista koskevasta hallituksen esityksestä ja talousvaliokunnan mietinnöstä, joka sivuaa sähkön siirtohintoja. Talousvaliokunnan mietinnössä oli alunperin esillä asiantuntijoiden sähkönsiirtoja koskevaa arvostelua. Talousvaliokunnan puheenjohtaja Juhana Vartiainen (kok.) sekä valiokunnan kokoomuslaisten Heikki Vestmanin ja Pia Kauman mukaan ne kuitenkin poistettiin mietinnöstä. – Hallituspuolueiden enemmistö poistatti viime viikon valiokunnan kokouksessa mietinnöstä professori Pertti Järventaustan ja professori Mikael Collanin lausuntoihin perustuvia kirjauksia, joissa nostettiin esiin sähkön […]

The post Verkkouutiset: Siirtohinnoista nousi äläkkä: Miksi ongelmia halutaan salata? appeared first on Heikki Vestman.