Itäväylä: Kokoomuksen Heikki Vestman vaatii talousarvioaloitteissaan tierahaa Uudellemaalle

Kansanedustajien blogit

Sipoolainen kansanedustaja Heikki Vestman (kok.) vaatii järki-investointeja Uudenmaan tieverkkoon ja liikenteen sujuvuuteen. Hän nostaa esille yhden Uudenmaan vaarallisimmista liittymäalueista eli Lahdenväylän, Kehä I:n ja Porvoonväylän liittymän. Porvoonväylältä liittyvän liikenteen tuominen yhdellä kaistalla Lahdenväylälle sekä Porvoonväylältä ja Lahdenväylältä edelleen Kehä I:lle on merkittävä liikenneturvallisuusriski ja aiheuttaa päivittäisiä ruuhkautumista kummallakin moottoritiellä, aloitteessa todetaan. – Liittymäsumppu on suoranainen liikennesuunnittelun […]

The post Itäväylä: Kokoomuksen Heikki Vestman vaatii talousarvioaloitteissaan tierahaa Uudellemaalle appeared first on Heikki Vestman.