Verkkouutiset: Vestman vaatii rajalle vahvempaa fyysistä varautumista

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen hallintovaliokunnan edustajat Mari-Leena Talvitie, Heikki Vestman, Kari Tolvanen ja Ben Zyskowicz näkevät vakavana puutteena, ettei pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallitus ole tarkastellut kriisitilanteen sääntelytarpeita laajemmin, vaan on tyytynyt vain nykyisen sääntelyn täsmentämiseen. – Laajamittainen maahantulon aiempaa korkeampi todennäköisyys tunnistettiin Kansallisessa riskiarviossa 2018, joka valmistui 2019. Missä viipyvät toimet, joilla Suomella on valmius keskeyttää turvapaikanhakua määräaikaisesti kansallisen turvallisuuden vaarantumisen perusteella, hallintovaliokunnan varapuheenjohtaja Mari-Leena […]

The post Verkkouutiset: Vestman vaatii rajalle vahvempaa fyysistä varautumista appeared first on Heikki Vestman.