IS: Kokoomus kritisoi rajusti esitystä kolmansista maista tulevien opiskelijoiden oleskelu­luvista

Kansanedustajien blogit

Lakiesitys kolmansien maiden kansalaisten ”maahantulon ja oleskelun edellytyksistä tutkimuksen, opiskelun, työharjoittelun ja vapaaehtoistoiminnan perusteella” on tänään eduskunnan suuressa salissa ensimmäisessä käsittelyssä. Hallintovaliokunnassa niin kokoomus kuin perussuomalaiset jättivät mietintöön vastalauseensa. Kokoomuksen kansanedustajat Mari-Leena Talvitie, Heikki Vestman ja Kari Tolvanen kritisoivat lakiesitystä siitä, että se sekoittaa opiskelun ja humanitaarisen maahanmuuton keskenään. Kokoomuslaisten mielestä lakimuutos mahdollistaisi opiskelujen perusteella oleskeluluvan hakemisen kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille […]

The post IS: Kokoomus kritisoi rajusti esitystä kolmansista maista tulevien opiskelijoiden oleskelu­luvista appeared first on Heikki Vestman.