Haemme toiminnanjohtajaa Satakuntaan

Uutiset

Tarjoamme työntekoa arvostaville ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille mielenkiintoisen ja innostavan mutta samalla haastavan ja tavoitehakuisen työympäristön.

Puolueyhteisöömme haetaan määräaikaiseen tehtävään 

TOIMINNANJOHTAJAA

, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Satakunnan Kokoomuksen piiritoimisto Porissa.

Toiminnanjohtajan tehtävä on johtaa Satakunnan vaalipiirissä Kokoomus vaalivoittoon eduskuntavaaleissa 2019. Tämän varmistamiseksi toiminnanjohtaja vastaa Kokoomuksen järjestö- ja kenttätoiminnasta vaalipiirinsä alueella, hoitaa piirijärjestönsä taloutta ja varainhankintaa, pitää yhteyttä alueen järjestöihin, tiedotusvälineisiin ja viranomaisiin sekä koordinoi kokoomuslaisten luottamushenkilöiden toimintaa alueellisissa ja kunnallisissa yhteistyöelimissä sekä johtaa piirinsä alueella voitollista maakuntavaalityötä.

Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, järjestötoiminnan ja taloudenhoidon tuntemusta, kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, sujuvaa tietotekniikan, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointikykyä.
Yhteistyökyky, joustavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat itsestäänselvyys.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja vaalityöstä. Toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja halukkuutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos arvostat työntekoa paremman yhteiskunnan eteen, niin lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + cv palkkatoivomuksineen 4.2.2018 mennessä ville.blom@kokoomus.fi tai osoitteeseen Kansallinen Kokoomus rp, Kansakoulukuja 3 A, 00100 HELSINKI.

Tiedusteluihin vastaavat:
Satakunnan Kokoomus ry:n puheenjohtaja Satu Hatanpää, 040 587 0339
Kansallinen Kokoomus rp:n hallintopäällikkö Timo Elo, 050 5118293


Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue, jonka aatteessa yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen.