Juuso Rönnholm ministeri Häkkäsen erityisavustajaksi

Uutiset

Oikeusministeri Antti Häkkänen on kutsunut erityisavustajakseen oikeusministeriöön valtiotieteiden maisteri Juuso Rönnholmin.

Rönnholm on aiemmin toiminut erityisavustajana tasavallan presidentin kansliassa sekä ministerin erityisavustajana sisäministeriössä, sosiaali- ja terveysministeriössä sekä liikenne- ja viestintäministeriössä. Hänen vastuullaan on erityisesti liikenne- ja viestintäministeriön sekä ympäristöministeriön maankäyttö- ja rakennusasioiden seuranta sekä näiden asioiden seuranta EU-ministerivaliokunnassa. Lisäksi hän vastaa sote- ja maakuntauudistuksen seurannasta.

Erityisavustaja Rönnholmin tavoittaa numerosta 050 574 1504 (sähköposti etunimi.sukunimi@om.fi).

Häkkäsen toisena erityisavustajana toimii Lauri Koskentausta, jonka vastuulla on oikeusministeriön asioiden seuranta.