Porvarillisen Työn Arkisto hakee uutta johtajaa

Uutiset

Porvarillisen työn arkisto

Nykyisen arkistonjohtajan jäädessä eläkkeelle Porvarillisen Työn Arkisto hakee uutta johtajaa.

Porvarillisen Työn Arkisto on Kansallisen Kokoomuksen keskusarkisto, joka kerää ja tallentaa konservatiivisen yhteiskunnallisen toiminnan ja porvarillisen työn tuloksena syntyviä eri muotoisia asiakirjoja. Niitä järjestetään, digitoidaan ja tarjotaan tutkijoiden ja tarvitsijoiden käyttöön, myös Virtuaalitilassa.

Edellytyksenä johtajaksi valittavalta on arkistosäätiön säädekirjan toiminta-ajatuksen ymmärtäminen, korkeakoulututkinto, historiatietoisuus, arkistotoimeen perehtyminen, kohtuullinen atk-osaaminen ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Yhteydenotot: säätiön puheenjohtaja Vesa Määttä, p. 040 505 2414, vesa.m.maatta@gmail.com