Ilmoitetaan uudelleen haettavaksi: lainsäädäntösihteeri eduskuntaryhmän palvelukseen

Uutiset

Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa lainsäädäntösihteeriä

Lainsäädäntösihteeri toimii eduskuntaryhmän kansliassa poliittisena sihteerinä. Lainsäädäntösihteeri toimii ryhmän oikeudellisena neuvonantajana ja vastaa erikseen sovituista politiikan sektoreista.

Edellytämme valittavalta lainsäädäntösihteeriltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa.

Odotamme hakijalta oikeustieteellistä loppututkintoa tai loppuvaiheessa olevia oikeustieteen opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman nopeasti. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun 31.5.2023 asti.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa viimeistään pe 18.10.2019 klo 12.00 sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai 050 301 8334.