Paikka auki: poliittinen sihteeri eduskuntaryhmän palvelukseen

Uutiset

Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa poliittista sihteeriä

Poliittinen sihteeri työskentelee ryhmäkansliassa ja vastaa erikseen sovittavista politiikan sektoreista ja niiden valmistelusta ja seurannasta. Arvostamme erityisesti koulutuspolitiikan tuntemusta. Luemme eduksi myös työelämän kysymysten tuntemuksen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä valmiutta osallistua Kokoomuksen poliittisten kannanottojen valmisteluun.

Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakoulututkintoon johtavia opintoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman nopeasti. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun 31.5.2023 asti.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa viimeistään to 14.11.2019 klo 12.00 sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Mikko Kortelainen, mikko.kortelainen@eduskunta.fi tai 050 301 8334.