Rekry auki: etsimme palvelukseemme kuntavaalipäällikköä ja yhteyspäällikköä

Uutiset

Kansallinen Kokoomus rp hakee palvelukseensa kahta työntekijää puoluetoimistolle Helsinkiin

KUNTAVAALIPÄÄLLIKKÖÄ

Kuntavaalipäällikön tehtävänä on vastata puoluesihteerin alaisuudessa ja yhdessä muun organisaation kanssa 1) kuntavaalien valtakunnallisen kampanjan koordinoinnista, 2) osallistua vaalityön strategiseen ja käytännölliseen suunnitteluun ja toteutukseen 3) tehdä itse konkreettista ehdokashankintaa, vaalityötä, tilaisuuksia ja tapahtumia. Tehtävä edellyttää näyttöjä järjestö- ja vaalityöstä, politiikan kentän syvällistä tuntemusta sekä vahvaa tuloshakuisuutta. Toimenkuva edellyttää matkustamista sekä mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 1.5.2021.

YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

Yhteyspäällikön tehtävänä on vahvistaa Kokoomuksen ja kokoomuslaisten yhteyksiä ympäröivään yhteiskuntaan, keskeisiin sidosryhmiin ja järjestöihin sekä kuntatoimijoihin. Tehtävä edellyttää vahvaa kykyä verkostoitua, hyvää politiikan ja järjestökentän tuntemusta sekä erityisen hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme tehtävään valitulta korkeakoulututkintoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä on vakituinen.

Hakemus + cv palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen 30.1.2019 mennessä info@kokoomus.fi

Tiedusteluihin vastaa Kansallinen Kokoomus rp:n puoluesihteeri Kristiina Kokko puh. 050 3423 654 kristiina.kokko@kokoomus.fi

Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue, joka haluaa tarjota ihmisille laajat mahdollisuudet vaikuttaa yhteiskunnassa ja maailmassa vapauden, sivistyksen, mahdollisuuksien tasa-arvon ja demokratian toteutumisen puolesta. Satavuotias kansanliike tarjoaa työntekoa arvostavalle ja poliittisesta vaikuttamisesta kiinnostuneelle mielenkiintoisen ja tavoitehakuisen työympäristön.