Petteri Orpo toi kokoomusryhmän Turkuun: “Emme julista, vaan kuuntelemme”

Uutiset

Kiitos keskusteluista Turku, nähdään taas!

Kansanedustajien kiertueen toisen päivän viimeinen etappi oli Turussa, Ravintola Koulussa. Turussa mukana olivat puheenjohtaja Petteri Orpo, varapuheenjohtajat Antti Häkkänen ja Mari-Leena Talvitie sekä kansanedustajat Jukka Kopra, Arto Satonen, Ilkka Kanerva, Saara-Sofia Sirén, Kai Mykkänen, Pia Kauma, Heikki Autto ja puoluesihteeri Kristiina Kokko. Kiertueen yhteydessä Turussa järjestettiin Turun Kansallisseuran Vaikuttajafoorumi aiheella “Miten Suomi pärjää 2020-luvulla”. Tupa oli tuttuun tapaan täynnä, kiitos Turun Kansallisseuralle järjestelyistä!

Kiertueella oli mukana myös pöytälätkä ja kuten mainoksissakin luvattiin, nyt oli mahdollisuus haastaa kansanedustaja joko politiikassa tai pöytälätkässä! Myös Turussa kiertueen pöytälätkä kiinnosti ja pelit olivat käynnissä koko tilaisuuden ajan.

Turku oli päivän viimeinen pysähdyspaikka ja matkaa jatkettiin seuraavana aamuna kohti Jyväskylää.

Puoluejohto ja kansanedustajat kiersivät yhteensä 22 paikkakuntaa viikon sisällä. Pysähdyksiä oli Kemijärvellä, Rovaniemellä, Kemissä, Oulussa, Kokkolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Porissa, Turussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lahdessa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Kajaanissa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Kuopion ja Oulun kiertuetapahtumien yhteydessä järjestettiin kesän 2020 puoluekokoukseen tehtävän tavoiteohjelman julkinen keskustelutilaisuus.

Kiitos keskusteluista Turku, nähdään taas!