Kuvituskuva

Yksitoista uutta aluevaaliehdokasta Vantaa-Keravalle

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus on nimennyt yksitoista uutta aluevaaliehdokasta Vantaa-Keravan Hyvinvointialueelle. Nimetyistä ehdokkaista kuusi on Vantaalta ja viis Keravalta. Kaikkiaan Vantaa-Keravalle on nimetty nyt 57 aluevaaliehdokasta. Lista uusista nimetyistä ehdokkaista tiedotteen lopussa.

Uudenmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Janne Pesonen näkee aluevaalien kiinnostuksen kasvavan selvästi myös Vantaa-Keravan alueella.

– Ehdokkuudesta kiinnostuneita henkilöitä ottaa tällä hetkellä yhteyttä päivittäin. Erityisen paljon ilahduttaa puoluepolitiikan ulkopuolelta tulevien kovien sosiaali- ja terveyspuolen ammattilaisten halukkuus olla mukana ehdokkaana ja nimenomaan Kokoomuksen listalla.

 

Kokoomus ja RKP vaaliliittoon Vantaa-Keravalla

Kokoomus ja RKP ovat sopineet teknisestä vaaliliitosta tuleviin aluevaaleihin Vantaa-Keravan Hyvinvointialueella. Kokoomus asettaa osana vaaliliittoa 76 ja RKP 10 ehdokasta.

Uudenmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Janne Pesosen mukaan vaaliliitto on luontevaa jatkumoa alueella puolueiden välillä aiemmin tehdylle yhteistyölle.

– Kokoomus ja RKP toimivat yhteisten valtuustoryhmien alla niin Vantaan kuin Keravankin kaupunkipolitiikassa. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja tuonut hyviä tuloksia paikallisesti. Uskon molempien puolueiden hyötyvän yhteistyöstä myös tulevissa aluevaaleissa.

 

Ahava Marja Vantaa Yleislääketieteen erikoislääkäri, apulaisylilääkäri
Ennevaara Anssi Kerava Senior Business Advisor
Haapalainen Roosa Vantaa Kategoriapäällikkö, insinööri
Kauranen Erkki Kerava Veturinkuljettaja, MBA, kaupunginvaltuutettu
Keskitalo Satu Vantaa Hoitopalveluyrittäjä
Koski Harri Kerava Kehitysjohtaja
Novanto Vallu Vantaa Yrittäjä
Paakkinen Sami Vantaa Prosessinohjaaja
Pyykkölä Markku Kerava Johtava konsultti, VTM, kaupunginvaltuutettu
Tiensuu Teemu Kerava Sosiaalityön esimies
Vasarainen Merja-Liisa Vantaa HSO-sihteeri, logonomi

Lisätietoja

Pesonen Janne

Pesonen Janne

Toiminnanjohtaja

040 837 2170