Tunnelmia toimintalauantailta 30.10.

Uutiset

Satoja kohtaamisia ja keskusteluja ympäri Uuttamaata toimintalauantaina 30.10. 🤩💙
Jatkamme hyvällä mielellä kohti aluevaaleja kaikilla neljällä hyvinvointialueellamme. Haluamme, että Uudellamaalla on tulevaisuudessakin vahvat ja kattavat sote- ja pelastuspalvelut.
Mukaan mahtavaan joukkoomme voit liittyä täältä.
Kuvassa voi olla 10 henkilöä, seisovat ihmiset, ulkoilu ja tekstissä sanotaan KOKOOMUS KOKOOMUSKuvassa voi olla 2 henkilöä, seisovat ihmiset ja ulkoiluKuvassa voi olla 4 henkilöä, seisovat ihmiset ja ulkoiluKuvassa voi olla 10 henkilöä ja seisovat ihmisetKuvassa voi olla 4 henkilöä ja tekstissä sanotaan KOKOOMUSKuvassa voi olla 1 henkilö ja sisätilaKuvassa voi olla 4 henkilöä, seisovat ihmiset, jalkineet ja ulkoiluKuvassa voi olla 1 henkilö, seisova ja ulkoiluKuvassa voi olla 4 henkilöä, istuvat ihmiset ja sisätila