Paikka auki: Kokoomus hakee somestrategia ja viestinnän projektityöntekijää

Uutiset

Kansallinen Kokoomus rp. hakee puoluetoimistolle Helsinkiin somestrategia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja monipuolista viestinnän osaajaa määräaikaiseen eduskuntavaalien projektitehtävään.

Somestrategilta edellytämme erinomaista sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin osaamista. Tunnet eri kanavien erityispiirteet, hallitset kohderyhmäajattelun, ymmärrät analytiikkaa ja seuraat someviestinnän trendejä. Pystyt suunnittelemaan ja hallitsemaan kokonaisuuksia, mutta olet ns. tekijätyyppi, valmis myös toteuttamaan ideasi.

Viestinnän projektitehtävään etsimme monipuolista viestinnän osaajaa. Hallitset someviestintää, mutta sinulta syntyy hyvin myös napakka tiedote tai teksti nettisivulle. Innostut erilaisten tapahtumien viestinnästä ja kerrot herkästi ideoistasi. Graafinen osaaminen ja taitto-ohjelmien (InDesign) hallinta on plussaa.

Osana kokoomuksen puoluetoimiston tiimiä molemmat tehtävät tarjoavat mahdollisuuden päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan kokoomuksen brändiä vahvistavaa viestintää ja tekemään vaikuttavaa kampanjointia. Kummankin tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävien luonne edellyttää myös joustavuutta sekä valmiutta työskennellä ajoittain iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähetäthän hakemuksen, 4-5 työnäytettä ja cv:si palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen maanantaihin 14.2. mennessä osoitteeseen info@kokoomus.fi

Tiedusteluihin vastaa Kansallinen Kokoomus rp:n viestintäpäällikkö Kirsi Hölttä p. 050 314 2555, kirsi.holtta@kokoomus.fi