Kokoomus esittää Helinä Perttua Keski-Uudenmaan aluehallituksen puheenjohtajaksi

Keski-Uusimaa Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus ja Keski-Uudenmaan aluevaltuuston kokoomusryhmä ovat muodostaneet esityksen kokoomukselle tuleviin luottamustehtäviin Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella nimitettävistä henkilöistä.

Aluehallituksen puheenjohtajaksi esitetään järvenpääläistä rehtoria, KM Helinä Perttua. Aluevaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi on nousemassa Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä.

Aluehallituksen jäseniksi esitetään Kimmo Behmiä Nurmijärveltä, Jaakko Rainiota Hyvinkäältä, Virpi Rätyä Nurmijärveltä ja Annika Kokkoa Hyvinkäältä. Valtuustokauden puolessa välissä Ikkelä siirtyy aluehallituksen jäseneksi ja Rainio nousee aluevaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi.

Palveluiden järjestämisen lautakunnan puheenjohtajaksi esitetään järvenpääläistä Sari Silventoista ja aluehallituksen alaisen talous- ja rahoitusjaoston puheenjohtajaksi hyvinkääläistä Annika Kokkoa.

Kehittämis- ja tulevaisuuslautakunnan varapuheenjohtajaksi on tulossa Pirjo Vainio Mäntsälästä ja aluehallituksen alaisen henkilöstöjaoston varapuheenjohtajaksi esitetään Inka Utriaista Nurmijärveltä.

Kokoomuksen edustajina hyvinvointialueen organisaatiossa tulee toiminaan luottamushenkilöitä kaikista Keski-Uudenmaan kunnista.

Kaikki luottamustehtäviin esitettävät kokoomuslaiset: Esitys henkilöistä luottamustehtäviin Keski-Uusimaa

Lisätietoja:

Helinä Perttu
Keski-Uudenmaan aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja
040 315 2490, helina.perttu@jarvenpaa.fi

Janne Pesonen
Toiminnanjohtaja, Uudenmaan Kokoomus ry
040 837 2170, janne.pesonen@kokoomus.fi