Kokoomus esittää Heikki Vestmania Itä-Uudenmaan aluevaltuuston puheenjohtajaksi

Uutiset

Kokoomuksen Uudenmaan piiri ja Itä-Uudenmaan aluevaltuuston kokoomus- ja kd-ryhmä esittävät lakimies, kansanedustaja Heikki Vestmania Itä-Uudenmaan aluevaltuuston johtoon. Vestman oli aluevaaleissa kokoomuksen ääniharava Itä-Uudellamaalla.

Vestman muistuttaa, että sote-uudistuksen tarkoitus ei ole rakentaa uutta hallintoa vanhojen toimintatapojen päälle:

– Kokoomus haluaa lisätä ihmisten hyvinvointia Uudellamaalla. Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan vastuuta taloudesta ja tahtoa uudistaa palveluja, ei turhaa hallintoa. Kestävä taloudenpito ja kustannustehokkuus takaavat sujuvat ja turvalliset palvelut tulevaisuudessakin.

Aluehallituksen 1. varapuheenjohtajaksi 28.2.2023 saakka esitetään Riku Honkasaloa Askolasta ja 1.3.2023 alkaen Jorma Wiitakorpea Porvoosta. Aluehallituksen jäseniksi ovat nousemassa puolestaan Janne Lepola Loviisasta, Pia Nurme Porvoosta ja Marja Manninen-Ollberg Sipoosta.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi on tulossa Silja Metsola Porvoosta ja varautuminen ja turvallisuus -lautakunnan johtoon Satu Lindgren Myrskylästä.

Kehittäminen ja yhteistyö -lautakunnan varapuheenjohtajaksi esitetään Nea Hjeltiä Porvoosta ja yksilöasioiden jaoston varapuheenjohtajaksi Tero Suomista Askolasta.

Kaikki luottamustehtäviin esitettävät kokoomuslaiset: Esitys luottamustehtäviin nimitettävistä, Itä-Uusimaa

Lisätietoja:

Janne Pesonen
Toiminnanjohtaja, Uudenmaan Kokoomus
040 837 2170
janne.pesonen@kokoomus.fi

Jorma Wiitakorpi
Puheenjohtaja, kokoomuksen ja kristillisdemokraattien Itä-Uudenmaan aluevaltuustoryhmä
040 175 8510
jorma@willbe.fi