Kevään tasokkaimmat turvallisuuspoliittiset tilaisuudet Uudellamaalla

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen kenttäväeltä ja äänestäjiltä tullut selkeä viesti siitä, että ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelua on käytävä uusmaalaisten kanssa juuri nyt. Ympäri Uuttamaata on tarjolla kevään tasokkaimmat ulko- ja turvallisuuspoliittiset tilaisuudet huippualustajineen.

”Haluamme tuoda ulko- ja turvallisuuspoliittisen keskustelun lähemmäksi suomalaisia”, toteaa toteaa Uudenmaan Kokoomuksen poliittinen suunnittelija Topi Korpinen.

Huhtikuun aikana kokoomus järjestää useita turvallisuusaiheisia keskustelutilaisuuksia Uudellamaalla. Kaikissa tilaisuuksissa keskustelua alustaa ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijat sekä Kokoomuksen eturivin poliitikot. Lisäksi tilaisuuksiin on jätetty runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tule puhumaan kanssamme turvallisuudesta, Natosta ja 1343 kilometristä:

Vantaalle maanantaina 4.4. klo 18.30

Alustajina kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen, Venäjän turvallisuuspolitiikan apulaisprofessori Katri Pynnöniemi Maanpuolustuskorkeakoulusta ja Helsingin yliopistosta, kyberturvallisuuden erityisasiantuntija, tekniikan tohtori Catharina Candolin ja Säästöpankkiryhmän pääekonomisti Henna Mikkonen. Keskustelua moderoi kansanedustaja Jaana Pelkonen.

Espooseen tiistaina 5.4. klo 18.30

Alustajina kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jukka Kopra, johtaja Jukka Savolainen Hybridiosaamiskeskuksesta, Viron ulkopoliittisen keskuksen johtaja Kristi Raik ja kansainvälisen politiikan professori, Helsingin yliopiston tutkijakollegiumin johtaja Tuomas Forsberg. Keskustelua moderoi kansanedustaja Jaana Pelkonen.

Porvooseen keskiviikkona 6.4. klo 17.30

Keskustelua aiheeseen johdattelee Suomen johtaviin Nato-asiantuntijoihin kuuluva Karoliina Honkanen Puolustusministeriöstä. Lisäksi tilaisuuden avaa ja poliittisen tilannekatsauksen pitää kansanedustaja, piirin puheenjohtaja Heikki Vestman.

Vantaan, Espoon ja Porvoon tilaisuuksien lisäksi järjestämme ulko- ja turvallisuuspoliittiset tilaisuudet Tuusulassa ke 20.4. ja Lohjalla 26.4.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:
Topi Korpinen
Polittiinen suunnittelija
topi.korpinen@kokoomus.fi
044 209 3535