Uudenmaan Kokoomus palkitsi ansioituneita toimijoita

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus päätti palkita ansioituneita toimijoita vuoden viimeisessä kokouksessaan. Palkittavia kategorioita oli tänä vuonna neljä, Vuoden Paikallisyhdistys, Vuoden Järjestötoimija, Vuoden Kokoomusteko sekä Vuoden Aluevaltuutettu. 

 

Vuoden Paikallisyhdistys  

Vantaan Kokoomus ry. 

Vantaan Kokoomus ja sen paikallisyhdistykset ovat kehittäneet ja kasvattaneet toimintaansa jo useamman vuoden ajan. Yksittäisistä paikkakunnista Vantaa on ollut tapahtumamäärillä mitattuna Uudenmaan piirin selvä ykköskaupunki jo tovin. Myös tapahtumien laatu on hyvä ja Vantaa onkin tunnettu vakiintuneista tapahtumakonsepteistaan, kuten Kehäkaljoista. Hyvä järjestöllinen tekeminen on auttanut puolueen vahvoihin vaalituloksiin ja Kokoomus voidaankin laskea nykyisin selkeäksi ykköspuolueeksi Vantaalla.

Vuoden Järjestöstoimija 

Akseli Lehtonen, Uudenmaan Kokoomusnuoret 

Kokoomusnuoret ovat toimineet viimeiset vuodet Uudenmaan Kokoomuksen jäsenmääräkehityksen moottorina. Niin ikään operatiivinen tekeminen paitsi nuorten piirin omissa nimissä, myös yhteistyössä peruspiirin kanssa, on lisääntynyt merkittävästi. Nuorten hyvä tsemppihenki ja tekemisen meininki tarttuvat tapahtumilla kaikkiin muihinkin paikallaolijoihin. Akselin johdolla Uudenmaan Kokoomusnuoret on kasvattanut painoarvoaan myös poliittisten avausten tekijänä liittotasolla valtakunnallisesti. 

Vuoden Kokoomusteko 

Janne Tähtikunnaksen johtama eduskuntavaalien ehdokasasettelukomitean työ 

Uudenmaan Kokoomuksen ehdokaslista on rakentumassa monipuoliseksi ja vahvaksi kokonaisuudeksi. Ehdokasasettelu on sujunut aina neuvoa-antavasta jäsenäänestyksestä alkaen mutkattomasti huomioiden koko laajan Uudenmaan alueen. Keskeisin prosessin onnistumiseen vaikuttava tekijä on ollut ehdokasasettelua valmistelemaan nimetyn toimikunnan perusteellinen ja huolellinen työ. Janne Tähtikunnaksen johdolla tehty valmistelu on tunnistanut poikkeuksellisen hyvin erilaiset tarpeet ympäri Uudenmaan piirin toimialuetta, joka näkyy mm. siinä, että ehdokasnimeämiset on pystytty tekemään yksimielisesti. 

Vuoden Aluevaltuutettu 

Mia Rundgren, Keski-Uusimaa 

Rundgren on vasta kevään 2021 kuntavaaleissa politiikkaan mukaan tullut huolellisesti päätöksentekoon tuotaviin asioihin perehtyvä joukkuepelaaja, joka pystyy tuomaan oman asiantuntemuksensa kautta merkittävää lisäarvoa paitsi päätöksentekoon, niin myös kokoomuslaiseen kannanmuodostukseen sosiaali- ja terveysasioissa. Rundgren ansaitsee erityiskiitosta myös tavastaan informoida oman alueensa järjestökenttää hyvinvointialueen asioista ja kuulumisista. 

 

Lämpimät ja ennen kaikkea ansaitut onnittelut kaikille palkituille!