Kokoomuksen Vestman: Konsulttien koronatuet kalpenevat röyhkeimmän rahastuksen rinnalla – ”Carunalle lapataan joka ikinen päivä 300 000 euroa perusteetonta tulonsiirtoa”

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustaja, energiajuristi Heikki Vestmanin mukaan elinkeinoministeri Lintilän tuore päätös maksaa joka päivä yli miljoona euroa talousvaikeuksista kärsiville ihmisille ja yrityksille. Kokoomuksen kansanedustaja, energiajuristi Heikki Vestmanin mukaan elinkeinoministeri Lintilän tuore päätös (Kauppalehti 21.4.) lykätä sähkön siirtohintapaketin tuomista eduskuntaan tästä keväästä jopa ensi vuoteen maksaa joka päivä yli miljoona euroa talousvaikeuksista kärsiville ihmisille ja yrityksille. Kokoomus […]

The post Kokoomuksen Vestman: Konsulttien koronatuet kalpenevat röyhkeimmän rahastuksen rinnalla – ”Carunalle lapataan joka ikinen päivä 300 000 euroa perusteetonta tulonsiirtoa” appeared first on Heikki Vestman.